• 19 komandas no 19 valstīm piedalīsies futzāla Pasaules finālā, kas notiks FIFA Pasaules Kausa™ ietvaros.
• KIA futzāla tūres čempionāta kvalifikācijas spēlēs spēkiem mērojās 8 328 komandas un 41 194 spēlētāji.
• Kia ir Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) oficiālais transporta partneris līdz 2022. gadam.

Kamēr arvien vairāk futbola līdzjutēju sāk gatavoties 2014.gada FIFA Pasaules Kausam Brazīlijā, kas notiks jūnijā, Kia veic pēdējos sagatavošanās darbus sava “Pasaules fināla” –
futzāla tūres noslēguma pasākuma – norisei.

8 238 komandas un 41 194 amatieru līgas spēlētāji no 19 valstīm visā pasaulē piedalījās Kia organizētajās “Champ into the Arena” futzāla turnīra kvalifikācijas spēlēs. Nacionālie turnīri, kuru laikā tika noskaidroti finālisti, notika maijā.

19 komandas, kas nacionālajos turnīros uzrādīja vislabāko sniegumu, ir uzaicinātas piedalīties futzāla turnīra “Pasaules finālā”, kas notiks FIFA Pasaules Kausa™ norises laikā Salvadorā, Brazīlijā. Visiem fināla dalībniekiem būs iespēja vērot klātienē arī FIFA Pasaules Kausa spēles, tādējādi padarot šo piedzīvojumu patiesi neaizmirstamu.

Futzāls ir futbola paveids, kas radies Dienvidamerikā 1930.-tajos gados. Futzāls lielākoties tiek spēlēts iekštelpās, un nereti to mēdz dēvēt par piecu malu futbolu. Spēli starptautiskā mērogā regulē FIFA izstrādāti un pieņemti noteikumi. Futzāla komandās ir seši spēlētāji – pieci pamatsastāvā un viens rezerves spēlētājs; puslaika ilgums ir 20 minūtes. Mūsdienās šo sporta veidu iecienījuši miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Sons Nams Lī (Soon-Nam Lee), Kia Aizjūras Mārketinga grupas viceprezidents: “Kia ir oficiālais FIFA transporta partneris jau vairākus gadus – mūs vieno līdzīgas vērtības un vīzija par to, kā jāizskatās un kādai ir jābūt skaistai spēlei. Kia darbinieki visā pasaulē ir kaislīgi futbola līdzjutēji, un, tā kā tuvojas Pasaules Kausa izcīņa, esam raduši lielisku veidu un iespēju, kā iesaistīt pasākumā vēl vairāk futbola līdzjutējus.”

Kia ir Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) oficiālais sadarbības partneris kopš 2007.gada, un šobrīd sadarbība līguma darbības termiņš ir pagarināts līdz 2022.gadam. Līdz 2017.gadam Kia ir arī UEFA (Eiropas Futbola asociācija) EUROTOP partneris.

19 valstis, kas piedalījās Kia “Champ in the Arena” tūrē, bija: Argentīna, Baltkrievija, Brazīlija, Čīle, Ekvadora, Ēģipte, Filipīnas, Francija, Itālija, Jordānija, Kolumbija, Ķīna, Lielbritānija, Malaizija, Peru, Polija, Saūda Arābija, Savienotie Arābu Emirāti, Vācija.