Autocentrs MAGISTR oktobrī kļūst par Kia oficiālo partneri, iegūstot tiesības nodrošināt Kia automašīnu tirdzniecību un servisu Latvijā. Pateicoties oficiālā pārstāvja statusa iegūšanai, tagad arī Latgalē būs iespējams iegādāties Kia automašīnas.

Kā norāda “MAGISTR” autocentra vadītājs Andrejs Elksniņš : “Ilgstoši esam meklējuši sadarbības partnerus auto tirgū, ar kuriem mums būtu patīkami strādāt, un tas ir izdevies. Mums ir patiess prieks uzsākt sadarbību ar Eiropā strauji augošo un dinamisko zīmolu Kia. Zīmols piedāvā ļoti plašu automašīnu klāstu, to skaitā arī pilnpiedziņas spēkratus, kas Latgales reģionā ir diezgan populāri. SIA “MAGISTR” plāno ne tikai automašīnu tirdzniecību, bet arī pilnu servisu un garantijas remontu Kia markas automašīnām. Kia automašīnu tirdzniecību plānojam uzsākt līdz šī gada beigām.”

Autocentrs “MAGISTR” jau 23 gadus profesionālas un pieredzējušas komandas sastāvā nodarbojas ar automašīnu tirdzniecību un remontu. Sadarbības uzsākšana ar Kia Motors nodrošinās Kia automašīnu pieejamību Latgales reģionā, ļaujot autocentram “MAGISTR” kļūt par pirmo oficiālo Kia pārstāvi Latgalē.

Kia Motors zīmola globālā vērtība ir pieaugusi par 12% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Saskaņā ar Interbrand labāko globālo zīmolu TOP 100 Kia ir kļuvis par 69. vērtīgāko zīmolu pasaulē. Tāpat ievērojami auguši Kia automašīnu pārdošanas apjomi, kas salīdzinājumā ar iepriekšējā gada pirmajiem deviņiem mēnešiem palielinājušies par 14.4 %. Kopumā Eiropas automašīnu tirgus pārdošanas apjomi salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir palielinājušies par 7 %, kas pierāda, ka Korejas zīmols Kia apsteidz konkurentus, dubultojot pārdošanas apjoma pieaugumu. Minētie sasniegumi ir rezultāts mērķtiecīgam darbam, stiprinot zīmola vērtību un piedāvājot patērētājiem to prasībām piemērotas automašīnas.

Par MAGISTR autocentru
MAGISTR autocentrs dibināts 1993. gadā kā viena no SIA “MAGISTR” struktūrvienībām. Daudzo darbības gadu laikā izveidota profesionāļu komanda, uzkrāta apkalpošanas, automašīnu remonta un pārdošanas pieredze. MAGISTR autocentrs ir viena no vecākajiem Eiropas automašīnu ražotājiem PEUGEOT oficiālais pārstāvis! Kopš 2016. gada oktobra MAGISTR ir Kia oficiālais pārstāvis Daugavpilī. MAGISTR autocentra darba organizācija, instrumenti un iekārtas no labākajiem Eiropas ražotājiem, apmācības un pastāvīga personāla kvalifikācijas paaugstināšana atbilst PEUGEOT un Kia korporatīvajiem standartiem un rekomendācijām. Kopš 2010. gada autocentrs darbojas ar zīmolu Magauto, kas labi zināms un izprotams mūsu klientiem un partneriem. Zīmola izveide – kvalitātes, drošības un optimistiska skatījuma nākotnē garants.

Par Kia Motors Europe
Kia Motors Europe ir Kia Motors Corporation pārstāvniecība Eiropā, kas nodrošina automašīnu pārdošanu, mārketingu un apkalpošanu. Tās galvenā mītne atrodas Frankfurtē, Vācijā, un šobrīd Kia pieejams 30 Eiropas tirgos.

Par Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) – kvalitatīvi automobiļi cilvēkiem, kas jūtas sirdī jauni. Uzņēmums dibināts 1944. gadā, un tas ir vecākais automobiļu ražotājs Korejā. Desmit rūpnīcās un montāžas cehos piecās valstīs ik gadu tiek saražoti vairāk nekā 3 miljoni automobiļu, kas tiek pārdoti un apkalpoti ar izplatītāju tīkla starpniecību aptuveni 180 valstīs. Kia strādā vairāk nekā 49 000 darbinieku, un uzņēmuma gada apgrozījums ir 45 miljardi ASV dolāru. Kia ir Australian Open tenisa turnīra ģenerālsponsors un FIFA (FIFA pasaules kausa futbolā organizētājs) oficiālais transporta partneris. Kia Motors Corporation zīmola devīze ir „The Power to Surprise" – „Spēja pārsteigt". Tā atspoguļo uzņēmuma apņemšanos pārsteigt visu pasauli, piedāvājot aizraujošu un iedvesmojošu pieredzi, kas pārspēj gaidīto.