Oktobrī Vidzemes lielākais auto tirgotājs un auto serviss SIA Tehauto papildus Renault, Ford un Dacia oficiālā partnera statusam ieguvis tiesības Kia automobiļu tirdzniecībai un servisam.

„Ir svarīgi, lai Kia klientiem būtu iespēja saņemt standartiem atbilstošu apkalpošanu un servisu pēc iespējas tuvāk un ātrāk,” norāda SIA Tehauto valdes priekšsēdētājs Didzis Skrodelis, uzsverot, ka SIA Tehauto ir vienīgais oficiālais KIA pārstāvis Vidzemē.

SIA Tehauto jau vairāk nekā 20 gadus piedāvā klientiem pasaules standartiem atbilstošu apkalpošanu un servisu, nepārtraukti investējot uzņēmuma tehniskajā aprīkojumā un darbinieku kvalifikācijas paaugstināšanā, kā arī nodrošinot garantiju veikto darbu kvalitātei.

Kia oficiālā pārstāvja statusa iegūšanu klienti aicināti atzīmēt līdz pat gada beigām, izmantojot SIA Tehauto īpašo atklāšanas piedāvājumu Kia automobiļu – Sportage, Sorento, Cee`d, Optima vai Rio modeļu iegādei ar bagātīgu standarta aprīkojumu un cenas ietaupījumu līdz pat 4000 EUR. Visām Kia automašīnām ražotājs nodrošina 7 gadu garantiju.

Kia automašīnas lietotāju vidū kļūst arvien pieprasītākas, par ko liecina gan aizvien pieaugošais pārdošanas apjoms, gan nozares ekspertu novērtējums un piešķirtās atzinības, gan zīmola reitingi. 2014.gada jaunākie pārdošanas rādītāji apstiprina Kia automobiļu pieaugošo popularitāti arī Latvijā, kas, salīdzinot ar pagājušo gadu, ir divkāršojusies.

Par Tehauto
SIA Tehauto ir dibināts 1993.gadā Valmierā. Uzņēmumā nodarbināti 20 darbinieki. SIA Tehauto 2013.gada apgrozījums pērn sasniedzis 2,9 miljonus eiro un, salīdzinot ar 2012.gadu, pieaudzis par 10%. Autoservisā ir desmit pacēlāji vieglajām automašīnām un komerctransportam, kā arī speciālais pacēlājs smagajam autotransportam. SIA Tehauto nodrošina automašīnu apkopi pēc jaunākajām ražotāju tehnoloģijām jebkuras markas automašīnām, izmantojot konkrētajai auto markai atbilstošas diagnostikas iekārtas un remonta instrumentus. SIA Tehauto jau ilgstoši sadarbojas ar profesionālās izglītības iestādēm, nodrošinot to audzēkņiem prakses vietas mūsdienīgā auto servisā.

Par Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - kvalitatīvi automobiļi cilvēkiem, kas jūtas sirdī jauni. Uzņēmums dibināts 1944. gadā, un tas ir vecākais automobiļu ražotājs Korejā. Piecās valstīs ik gadu tiek saražoti vairāk nekā 2,7 miljoni automobiļu, kas tiek pārdoti un apkalpoti ar izplatītāju tīkla starpniecību aptuveni 150 valstīs. Kia strādā vairāk nekā 48 000 darbinieku, un uzņēmuma gada ienākumi ir 43 miljardi ASV dolāru. Kia Motors Corporation zīmola devīze ir "The Power to Surprise" - "Spēja pārsteigt".